Kolofon

Kolofon

KOLOFON

Spletne strani smo pripravili sami skupaj z izvajalcem spletnih storitev.

Namen spletnih strani
Podatki na spletni strani so predstavitvene narave s področja osnovne dejavnosti za katere smo registrirani – proizvodnja peletov. Zavezujemo se, da so podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni.
Ne odgovarjamo za morebitne tipkarske napake, pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino, v kolikor ta ni v skladu z našo politiko podjetja.

Pravica uporabe
Spletne strani in vsa njena vsebina je zaščitena s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Vse informacije, besedila, slike ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnika.

Prevzemanje odgovornosti
Pri oblikovanju spletne strani skušamo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov. Za njihovo točnost in celovitost ne jamčimo in ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Pridružujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Tehnološka izvedba
Tehnološko izvedbo je zagotovilo podjetje Marcelino d.o.o. v sodelovanju z našim podjetjem.

Naziv BAB PROIZVODNJA, TRGOVINA IN STORITVE D.O.O. LJUBLJANA
Naslov JAKČEVA ULICA 21, 1000 LJUBLJANA
Status Pravna oseba
DDV ID SI79437699
Matična številka 5498066000
Datum registracije za DDV 03.06.2013
Šifra dejavnosti 20.590 (Proizvodnja drugih kemičnih izdelkov)
Urad DURS FU Ljubljana